Els govindes tornen a Catalunya 12 anys després

2018-09-28T12:05:36+00:0027 Setembre 2018|Notícies castelleres|0 Comments

Els Castellers de Vilafranca acolliran els castellers de l’Índia a la seva vila la setmana prèvia al Concurs de Castells

Una delegació de govindes, els castellers de Mumbai a l’Índia, visitarà Catalunya durant la primera setmana d’octubre. El verds els acolliran a Vilafranca tal com van fer el novembre de 2006 i els han organitzat un intens programa d’activitats castelleres i culturals. La delegació està formada per 18 persones de diverses edats i que venen en representació de les 15 principals agrupacios de govindes (mandalas) de les centenars i centenars de colles que hi ha a Mumbai. El principal objectiu d’aquest comitè de govindes és conèixer de primera mà la realitat de les construccions humanes a Catalunya: les tècniques i metodologies d’assaig, les mesures de prevenció i seguretat, i la participació de menors d’edat en els castells, la seva preparació i formació.

El proper dimecres 3 d’octubre, aquesta selecció de govindes, farà una exhibició i oferiran a tots els aficionats castellers la seva construcció més característica al jardí de Cal Figarot, a les 8 del vespre, on hi trencaran el tradicional Dahi Handi, l’olla de terrissa ple de iogur, mel i llaminadures. Aquesta actuació està oberta a tothom i serà la segona vegada que actuaran a Vilafranca, ja que el 18 de novembre del 2006 ja van poder fer una construcció a la plaça més castellera al costat dels verds,

El dissabte 6 la delegació de govindes es desplaçarà a Tarragona per assistir en la segona diada de colles internacionals organitzada en el marc del Concurs de Castells.

El diumenge 7 els castellers indis faran costat als seus amfitrions en la gran jornada del Concurs de Castells a la Tarraco Arena Plaça.

20061118 Actuació amb Govindes

Deixa un comentari