Els Castellers de Vilafranca participaran en la XXVII edició del Concurs de castells de Tarragona, que tindrà lloc el proper 7 d’octubre a la Tarraco Arena Plaça. En aquesta ocasió, els verds actuaran els segons del grup A, després de la Colla Joves Xiquets de Valls i abans que la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. En total, el diumenge 7 d’octubre hi participaran 12 colles de les 42 que participen al Concurs.

Els Castellers de Vilafranca han guanyat les darreres vuit edicions del Concurs de castells de Tarragona i esperen tornar-ho a fer aquest any. Conscients de la importància d’aquest fet, la campanya pel concurs d’aquest any s’ha centrat en donar rellevància a aquesta permanència en el podi de la Tarraco Arena Plaça. Fent una similitud amb la famosa frase “ser o no ser, aquesta és la qüestió” del soliloqui de Hamlet, de William Shakespeare, la campanya dels verds pel concurs d’enguany vol fer veure als seus castellers que tornar a guanyar el concurs depèn de si hi son als assajos i en les grans cites.

 

Ser o no ser

 

Per altra banda, la campanya audiovisual dels Castellers de Vilafranca de cara al Concurs de castells fa més incidència en mostrar altres grans gestes d’esportistes d’elit que s’han mantingut en l’èxit durant un llarg període.