Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest diumenge a Mataró, on han participat a la Diada de Les Santes, acompanyats dels amfitrions Capgrossos de Mataró i els Minyons de Terrassa. Els Verds han repetit l’actuació que van fer fa un parell de setmanes a Tarragona, al Pla de La Seu, completant la torre de nou amb folre i manilles com a castell màxim.

Els vilafranquins van completar la diada amb el 3d9f (amb un folre molt lleuger, pensant en el 3d10fm que volen fer aquest dissabte a Vilanova) i el 4d9f. A més, van acabar la diada amb un pilar de set amb folre, un dels millors de l’any.

Els Castellers de Vilafranca afronten una setmana important en la temporada castellera. Aquest dissabte a la tarda volen tornar a fer el 3d10fm a Vilanova. L’objectiu és descarregar-lo, com ara fa dos anys. Recordem que l’any passa només va quedar en carregat, tot i la solidesa que mostrava l’estructura. Per fer-ho possible, els vilafranquins assajaran dilluns (20.00h), dimecres (20.30h) i divendres (21.30h).

Els Castellers de Vilafranca demanen la col·laboració en l’assaig de divendres i en l’actuació de dissabte a Vilanova de tots aquells simpatitzants vilafranquins i pendesencs per aconseguir un dels grans objectius de la temporada. A més, també volen que aquells castellers que fins fa poc lluïen la camisa i ja no vénen regularment a la colla, s’animin a fer-ho en aquest moment puntual de l’any.