Per Tots Sants, ls vilafranquins van completar l’actuació més completa feta mai
Td8 Tots Sants 2017

 

Els Castellers de Vilafranca van completar la millor diada de la història el passat dia 1 de novembre en la diada castellera de Tots Sants a la Plaça de la Vila. Els Verds van descarregar la tercera Td8 sense folre de l temporada i la van acompanyar del 3d10fm (el tercer descarregat d’enguany), el 3d9fa i el Pd8fm.

 

La diada va estar marcada pel fort component polític que envolta el país en les últimes setmanes. Abans de començar es va llegir un manifest per demanar l’alliberament de Jordi Sanchez i Jordi Cuixart i les quatre colles van fer un pilar de 5 per escenificar-ho. Un grup de grallers també va tocar l’Himne Nacional de Catalunya.

 

Amb aquesta magnífica actuació, els Castellers de Vilafranca posen el punt i final a una temporada excel·lent.

 

3d10fm Tots Sants 2017