Els vilafranquins van repetir el millor Sant Fèlix de la història i van tornar a completar la torre de vuit sense folre després de gairebé dos anys
Td8 Sant Fèlix 2017

 

Els Castellers de Vilafranca van completar una diad excel·lent el dia 30 d’agost durant la diada castellera de Sant Fèlix. Els Verds van descarregar, després de gairebé dos anys sense fer-ho, la torre de vuit sense folre, un castell que només els vilafranquins han descarregat. Els Castellers de VIlafranca també van fer el 3d10fm, el 3d9fa i el pilar de vuit amb folre i manilles. Tot i no poder amb el 4d10fm, els Castellers de Vilafranca van completar una extraordinària actuació.

 

La diada de vigília, el 29 d’agost, també va ser extraordinària. Els Castellers de Vilafranca van fer la millor actuació mai vista en aquesta jornada: Td9fm, 3d9f, 4d9f i pilar de set amb folre. Pel que fa a la diada de Sant Ramon, els Verds van completar el 3d9f, el 4d8 i la Td8f. Van acabar la diada amb el pilar de 6.

 

El Catllar i l’Arboç

Uns dies abans, durant el cap de setmana, els Castellers de Vilafranca també van actuar al Catllar i a l’Arboç. Precisament, en aquesta última plaça del Baix Penedès, van descarregar-hi el 3d10fm com a castell més destacat. També van portar a plaça la Td9fm, el 4d9f i el pilar de set amb folre. Al Catllar, van fer el 3d9fa, la Td9fm i el 4d9f, acabant amb el pilar de set amb folre.