Els vilafranquins tenen una doble actuació aquest cap de setmana per preparar la diada de Sant Fèlix
j

 

Els Castellers de Vilafranca afronten la diada de Sant Fèlix amb optimisme i amb objectius molt ambiciosos. Abans de la gran diada de l’any, però, els Verds tenen dues cites castelleres aquest cap de setmana: la primera, al Catllar, dissabte a la tarda; i la segon, a l’Arboç, diumenge al migdia. Els Castelles de Vilafranca hi volen portar castells de Gamma Extra per encarar el 30 d’agost amb garanties.

 

Dissabte actuaran al Catllar a les sis de la tarda, i els busos sortiran de Cal Figarot a les cinc. L’endemà, participaran a la diada de Festa Major de l’Arboç a la una del migdia. En aquest cas, els autocars marxaran de Cal Figarot a les dotze.

 

Els Castellers de Vilafranca assajaran aquest divendres (21:30h) a la Plaça de la Vila, en el que serà l’últim assaig abans de Festa Major. Els Verds demanen la presència de tots els aficionats i simpatitzants per tal de poder fer unes bones proves.