La colla vilafranquina portarà més de 100 castellers per participar en un dels festivals més importants de la ciutat holandesa

 rotterdam 2017

 

 

Els Castellers de Vilafranca actuaran a Rotterdam (Països Baixos) aquest cap de setmana. Els Verds participaran en un dels festivals més importants de la ciutat holandesa, com una de les actuacions estrella. S’hi desplaçaran més de 100 castellers.

 

El primer grup de castellers ja ha viatjat aquest dilluns per estar-hi tota la setmana, participant en diferents tallers i conferències que permetran divulgar el món casteller i els seus valors. Algun d’aquestes xerrades serà a la Universitat de Rotterdam. La resta de la colla viatjarà a Rotterdam entre dijous i divendres i, el gran gruix de les actuacions dels vilafranquins, serà durant el cap de setmana. En els dies que duri l’estada a Rotterdam, els Castellers de Vilafranca també actuaran en alguns dels punts més emblemàtics de la ciutat.

 

A part d’altres compromisos institucionals que tingui la colla, els Castellers de Vilafranca compartiran experiències amb els Xiquets d’Hoorn, una colla castellera formada a la ciutat i que actualment encara està en procés de creixement (va començar a assajar a mitjans d’octubre del 2016).