Els vilafranquins han avançat el primer castell de nou de la temporada un mes i mig respecte el de l’any passat

 3d9f Dia Graller 2017

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca han descarregat el primer castell de 9 de la temporada aquest diumenge durant la diada castellera del Dia del Graller. La diada, que s’ha desenvolupat a la Plaça de Sant Joan, ha pogut presenciar el primer 3d9f de l’any, convertint-se en el més matiner de la història de la colla vilafranquina. Els Verds han avançat el castell de 9 pisos un mes i mig respecte el de l’any passat, que van estrenar a mitjans de maig. Amb aquest objectiu completat, els Castellers de Vilafranca segueixen en la línia d’avançar els castells tan com el calendari ho permeti per tal d’arribar en les millors condicions per Sant Fèlix.

 

A part del 3d9f, els Castellers de Vilafranca també han descarregat el 9d7, la Td8f, el 3d7 aixecat per sota i el 4d8. Els vilafranquins no tornaran a actuar fins a finals d’abril, però els assajos continuen aquesta setmana en l’horari habitual, just abans de parar-los per Setmana Santa.