El responsable del restaurant ‘Disfrutar’, que va rebre la seva primera Estrella Michelin l’any 2015, explicarà com funciona una cuina d’alt nivell i quins valors comparteixen amb els castells

 oriol castro web

 

 

El presitgiós xef del restaurant ‘Disfrutar’, Oriol Castro, farà una xerrada sobre cuina d’alt nivell el proper dijous al vespre a Cal Figarot. Reconegut amb una Estrella Michelin, el restaurant que dirigeix Castro ha estat considerat aquest 2016 el ‘Millor Nou Restaurant d’Europa’ per Opinionated About Dining i ‘Millor Restaurant de Barcelona’ segons la Guía Macarfi. Oriol Castro va ser la mà dreta de Ferran Adrià durant els inicis d’El Bulli, a partir del 1997. La conferència de dijous també comptarà amb un petit tast a càrrec del mateix xef, que explicarà quines són les claus del seu èxit a la cuina.

 

Aquesta xerrada és el resultat d’una estreta col·laboració que els Castellers de Vilafranca i el restaurant ‘Disfrutar’ van començar ara fa unes setmanes amb la realització d’un taller de castells per l’equip del restaurant. Segons Oriol Castro, els castells i la cuina comparteixen nombrosos valors com el treball en equip i la confiança però, com en el món casteller, la innovació és imprescindible per millorar a la cuina.

 

La xerrada d’Oriol Castro serà aquest dijous, a partir de les 20:30h i fins les 21:30h i està oberta a tothom qui ho desitgi. Això sí, les places són limitades i els Castellers de Vilafranca donaran prioritat als socis que s’hi apuntin primer a través del correu social@castellersdevilafranca.cat.