La colla de l’Institut Nou de Vilafranca serà qui obrirà plaça

cartell joverd 2017

 

Els Castellers de Vilafranca celebraran la vuitena edicio del JOVERD el proper 18 de març a Cal Figarot. Aquest dilluns s’ha sortejat l’ordre d’actuació de les nou colles dels nou instituts que hi participaran. L’ordre d’actuació serà el següent:

 

– Institut Nou de Vilafranca

– Sant Josep (Vilafranca)

– El Foix (Els Monjos)

– Institut Milà i Fontanals

– Institut de Gelida

– Sant Elies

– Institut Alt Penedès

– Escola Montagut

– Institut Eugeni d’Ors

 

El cap de colla dels Castellers de Vilafranca ha remarcat la importància del Joverd per la colla vilafranquina i ha d’estacat que la d’enguany tornarà a superar tots els registres: de moment, ja hi ha inscrits més de 1.300 alumnes, algunes desenes més que en l’edició del 2016. Durant la presentació, el president dels Verds ha recordat que, durant la Nit de Castells, el JOVERD va ser considerada com la millor ‘Iniciativa social’ del món casteller. Aquest, segons Badell, és el reconeixement a la feina ben feta al llarg dels últims anys.

 

Abans del sorteig també es va presentar el cartell guanyador de la vuitena edició del JOVERD. L’autor ha estat Joan Pol Gusi, de l’Escola Montagut. El segon premi del cartell ha estat per Àlex Pérez, el tercert per Carlota Esclassans i els accèssits per Julia Segura i Cèlia Palau.