‘Els castells a Xile’ estarà a la Sala Noble de Cal Figarot i mostrarà com ha evolucionat l’intercanvi cultural

 xile lo prado

 

Els Castellers de Vilafranca, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, inauguraran aquest dilluns una exposició a la Sala Noble de Cal Figarot. ‘Els castells a Xile. 10 anys d’intercanvi i solidaritat’ serà una mostra sobre l’intercanvi cultural que, al llarg de deu anys han mantingut els Castellers de Vilafranca amb els Castellers de Lo Prado (Xile). La relació entre aquestes dues colles ha estat fluïda i bidireccional sempre i els Verds sempre s’han implicat activament en el projecte social dels xilens.

L’exposició repassarà aquests deu anys de relació entre Vilafranca i Lo Prado i es podrà visitar del 20 de febrer al 26 de març, de dilluns a divendres de 19:00h a 21:00h i els caps de setmana de 9:00h a 21:00h.

La voluntat dels organitzadors de l’exposició és que, després de Cal Figarot, la mostra sigui itinerant, i que visiti els diferents espais municipals de la vila. A part, també es pretén que les altres colles castelleres de la vila gaudeixin de l’exposició en els seus espais d’assaig.

 

expo xile