Serà el pròxim dissabte 18 de març

 joverd6e

 

Els Castellers de Vilafranca ultimen els darrers detalls per celebrar la vuitena edició del JOVERD, un certamen que el proper dissabte 18 de març acollirà diferents centres educatius a Cal Figarot per fer-hi castells. Els Verds calculen que el JOVERD d’aquest any comptarà amb la presència de més de 1.200 participants de 9 instituts i escoles diferents, un més que l’any passat. Precisament, el JOVERD va ser premiat durant la Nit de Castells com la millor “Iniciativa Social” del món casteller aquesta temporada, un galardó que reconeix la feina ben fet al llarg d’aquests anys.

 

L’objectiu del JOVERD és apropar la colla als més joves i ser una forma d’entrada per a tots aquells qui ho desitgin. Els organitzadors reafirmen el compromís de la colla amb aquest projecte i destaquen els bons resultats que ha comportat al llarg dels últims anys. De fet, els directors dels diferents instituts participants valoren molt positivament aquest projecte perquè consideren que és una forma ideal per transmetre uns valors educatius molt importants. Aquest projecte té una continuïtat al llarg del curs, ja que es realitzen tallers castellers a molts centres de la comarca.

 

Un any més, els Castellers de Vilafranca també organitzen el concurs de cartells pel Joverd. Enguany, la novetat principal és que qualsevol alumne menor d’edat pot presentar les seves propostes (encara que el seu centre no participi al JOVERD). Els cartells que participin en el Concurs s’hauran d’entregar el dimarts 14 de febrer a Cal Figarot durant la tarda (de 18:00h a 20:30h).