L’entitat vilafranquina és una de les entitats catalanes que han firmat el manifest en favor de l’acolliment de refugiats

 casa nostra casa vostra

 

Els Castellers de Vilafranca han reiterat el seu compromís amb l’acollida a Catalunya dels refugiats que actualment fugen de la guerra i la fam i han exigit a les institucions el tracte digne que es mereixen aquestes persones. La colla vilafranquina és una de les entitats catalanes que han firmat el manifest ‘Casa nostra, casa vostra’ que demana el desbloqueig de la situació actual i reclama la mobilització de la ciutadania.

 

Els Castellers de Vilafranca també han demanat als seus seguidors, simpatitzants i socis que signin el manifest a nivell individual per tal que la demanda tingui més ressò i la pressió ciutadana sigui superior. Pels vilafranquins, la inclusió i la solidaritat que defensen aquesta iniciativa són dos valors que van més enllà del món casteller. Amb aquest manifest, la colla reforça el seu compromís amb la societat que l’envolta.