Els vilafranquins tenen la intenció de descarregar els dos castells de deu a la Plaça Més Castellera

 3de10fm Sant Fèlix 2016

 

Els Castellers de Vilafranca tenen aquest proper dimarts l’última actuació de la temporada: la Diada de Tots Sants (a Vilafranca). Els vilafranquins han completat una temporada excel·lent, que volen culminar amb una extraordinària actuació. Els Castellers de Vilafranca volen descarregar el 3d10fm i el 4d10fm a la Plaça de la Vila per primer cop. Aquests dos castells ja els han completat, però va ser a Tarragona pel Concurs. Ara, l’objectiu és fer-los a casa. Els vilafranquins també tenen la intenció d’acabar la diada amb el 4d9sf i el Pd8fm, és a dir, la que seria la millorhan actuació de la història.

 

Els Castellers de Vilafranca demanen a tots els castellers, aficionats i simpatitzants un últim esforç per poder assajar aquests castells en condicions. Queden dos assajos: el d’avui dimecres (20:30h) i el de divendres (21:30h). Aquest darrer serà especial perquè serà l’últim de la temporada. En acabar, es repartirà Estrella Damm per a tothom i hi haurà remenat de bolets per a tots els assistents.

 

4de10fm Concurs 2016

 

ACTES DEL DIA 1:

 

A part de la Diada que començarà a les 12 del migdia, els Castellers de Vilafranca han preparat una sèrie d’activitats pel dia 1 de novembre. A les 9:00h començaran les matinades pels carrers del centre de Vilafranca. Posteriorment, a les 9:30h, hi haurà el tradicional esmorzar popular a Cal Figarot. A les 11:00h es realitzarà la fotografia de la colla davant del Palau Baltà. Un cop acabada la diada castellera, a les 15:30h, els Verds organitzaran la Ronda de Vermut, on convidaran les colles castelleres a Cal Figarot. Després, se celebrarà el dinar (cal comprar el tiquet prèviament) i un concert de Miquel del Roig (19:00h). A partir de les 21:00h, hi haurà un ball de gralles  i el final de festa anirà a càrrec de diversos DJ’s.