Els Castellers de Vilafranca hi actuaran aquest diumenge en motiu de la Romeria vilafranquina

Montserrat 2010

 

 

Els Castellers de Vilafranca participaran un any més a la Romeria vilafranquina a Montserrat. Els Verds actuaran aquest diumenge al Monasteri a partir de la una del migdia. Serà una actuació en solitari on els vilafranquins tenen la intenció d’intentar el 3d9f. A diferència dels darrers anys (on acostumàven a fer castells de 7 pisos), enguany els Castelleres de Vilafranca es plantegen el castell de 9 per poder tornar a engegar el ritme casteller (just despres de la setmana de descans posterior al Concurs).

 

Els vilafranquins actuaran, doncs, a partir de la una i els autocars sortiran en dos horaris diferents de davant de Cal Figarot: a les 9 (pels que vulguin passar el matí a Montserrat) i a les 11 (pels que decideixin anar directament a l’actuació).

 

Els Castellers de Vilafranca han tornat aquesta setmana als assajos per preparar l’últim tram de la temporada. Els vilaranquins volen millorar encara més els seus registres per Tots Sants, on tenen la intenció de consolidar els castells de deu (i portar-los a la Plaça de la Vila), a part d’afegir-ho algun nou castell.

 

3de9f Montserrat 2010