Viuran la Festa Major amb els Castellers de Vilafranca

 

casteller LoPrado

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca reben aquest matí a una delegació dels Castellers de Lo Prado, que arriben a la capital de l’Alt Penedès per viure la Festa Major i els dies previs, a part d’aprendre aspectes tècnics de l’activitat castellera. Els xilens conviuran amb la colla vilafranquina des d’avui i fins al 5 de setembre, compartint diades castelleres com El Catllar, l’Arboç o Sant Fèlix. El grup que arriba aquest matí està format per 9 persones, entre les quals hi ha el cap de colla, i alguns altres membres.

 

La delegació també visitarà Barcelona i farà enoturisme per la zona. La relació entre els Castellers de Lo Prado i els Castellers de Vilafranca ve de lluny, quan ara fa uns anys, els vilafranquins van engegar un projecte social a la ciutat xilena perquè els castells fossin un element d’integració. Els Verds també van viatjar a Xile el gener del 2008 i la comunicació entre les dues colles ha estat sempre constant, amb una retroalimentació continua.