La colla vilafranquina actua aquest cap de setmana a Gràcia

 

Td9fm Gràcia 2016

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest dissabte a la tarda (18:00h) a Gràcia en el marc de la Festa Major d’aquest barri barceloní. Els Verds es plantegen seguir consolidant les estructures de 9 i fer algun castell de gamma extra per reforçar l’estructura de peu, folres i manilles. Els vilafranquins depenen de l’assaig de divendres per decidir el programa final de dissabte, però la intenció és repetir la Td9fm i/o el Pd8fm tants cops com sigui possible abans de Sant Fèlix.

 

Precisament, Sant Fèlix és l’objectiu final d’aquest mes. Els vilafranquins volen fer el 3 i el 4 de 10 i, per això, els Verds volen fer abans del 30 d’agost un altre castell de deu pisos (tal com ja van fer a Vilanova). El cap de colla  dels Castellers de Vilafranca, Toni Bach, va anunciar dimecres després de l’assaig, que portarien el 3d10fm a l’Arboç, dos dies abans de Sant Fèlix. Així doncs, la colla vilafranquina demana el suport de tots els simpatitzants en els assajos i les actuacions fins al dia més gran de l’any.

 

Aquest divendres al vespre, els Castellers de Vilafranca faran un assaig especial de 4d10fm a Cal Figarot. Els Verds han anunciat que el casteller que porti més amics a assaig, guanyarà un pernil i una caixa de vi.