La colla vilafranquina demana la implicació de tots els penedesencs i simpatitzants per aconseguir aquesta fita històrica

 Vilanova

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest dissabte a la tarda a Vilanova, coincidint amb la Diada de la Festa Major d’aquesta ciutat. Com ja van anunciar fa unes setmanes, els vilafranquins volen intentar el 3de10fm, convertint-se així en el més matiner de la història. Els Verds es plantegen aquest repte per poder encarar l’agost amb altres construccions de més dificultat, com el 4de10fm. És per això que, en cas d’aconseguir-ho, els vilafranquins podrien afrontar amb garanties els dos castells de 10 per Sant Fèlix.

 

Cal recordar que els Castellers de Vilafranca pararan la seva activitat castellera durant 9 dies després de la diada a Vilanova, per tal de descansar i recuperar forces de cara a l’agost. Així doncs, la diada a Vilanova ha d’esdevenir un punt àlgid en la temporada dels Verds.

 

La diada a Vilanova pretén ser un punt d’inflexió en la temporada de la colla vilafranquina. Els Castellers de Vilafranca demanen la implicació de tots els castellers, socis, simpatitzants, vilafranquins i penedesencs per aconseguir descarregar el 3de10fm. El cap de colla dels Verds, Toni Bach, també ha reiterat un cop més que és imprescindible fer un bon assaig especial aquest divendres. Conscient d’això, en acabar l’assaig, es repartirà fideuà i cervesa per a tothom i se sortejaran diversos regals: 2 menús al restaurant Entrebrases, 1 Lot de Bombons de Mi&Cu i una caixa de Vins de Foresta. A més a més, també es repartiran samarretes de la colla per a tots aquells qui vulguin venr a ajudar l’endemà a Vilanova.

 

L’assaig especial començarà demà divendres a les 21:30h a Cal Figarot i, un cop més, és obert a tothom qui ho vulgui.