Els vilafranquins participaran en la 2a Diada d’Homenatge a Jan Julivert

 Sin título

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest dissabte al Vendrell, coincidint amb la  2a Diada d’Homenatge que els Nens del Vendrell organitzen a Jan Julivert, un dels caps de colla més importants que ha tingut la colla vendrellenca. La diada és històrica, ja que serà la primera vegada que els Castellers de Vilafranca actuïn al Vendrell. Els vilafranquins tenen la intenció de tornar a intentar un castell de Gamma Extra, molt probablement la Torre de 9 amb folre i manilles, però tot dependrà de l’assaig d’aquest divendres.

 

Un assaig que serà el primer assaig especial de la temporada i que se celebrarà demà divendres a partir de les 21:30h, extraordinàriament, a la Plaça de la Vila. D’aquesta forma, els Castellers de Vilafranca inclouran l’assaig en la programació de la 10a edició del Vijazz. L’assaig dels Verds també servirà per preparar altres construccions de Gamma Extra i assajar els castells de deu pisos. L’assaig especial a la Plaça de la Vila permetrà encarar un juliol casteller que es presenta trepidant. Un cop finalitzat, se sortejarà una ruta amb Segway per 8 persones, gentilesa d’Esportec Outdoor, entre tots els assistents.

 

La diada dels vilafranquins al Vendrell serà dissabte a les sis de la tarda i també comptarà amb la presència dels Nens del Vendrell, la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

 

1920x1080 vendrell