La colla vilafranquina és la protagonista d’un dels 5 espots que promocionaran Catalunya

 catalunya experience

 

 

L’Agència Catalana de Turisme ha fet públic els 5 espots de la nova campanya de promoció turística de Catalunya. En un d’ells, els Castellers de Vilafranca són els protagonistes i s’hi poden veure imatges de la diada castellera de Fires de Maig, un assaig previ a Cal Figarot i una calçotada a la mateixa seu social dels vilafranquins.

 

L’espot, titulat ‘La pinya’, té la intenció de “demostrar que hi ha un lloc on és possible tocar el cel de la mà dels castellers” i s’hi observa una parella de turistes gaudint del fet casteller. En aquesta nova campanya de promoció turística es veuen diferents llocs emblemàtics de Vilafranca, com poden ser la Plaça de la Vila, el Vinseum o Cal Figarot, la seu dels Castellers de Vilafranca.

 

El reconegut director català Cesc Gay és el responsable d’aquesta campanya titulada ‘Catalunya és casa teva’, que té l’objectiu de fidelitzar els turistes que ja coneixen la destinació catalana. Els altres espots de la nova campanya s’emmarquen a Palamós, l’Ametlla de Mar, el Bages i al Pallars Sobirà.

 

Aquí podeu veure l’espot protagonitzat pels Castellers de Vilafranca:

https://www.youtube.com/watch?v=LnQ-29prb-I