Els vilafranquins tenen un doble objectiu: divendres, fer el Tívoli de 9 i dissabte, descarregar el segon gamma extra de la temporada

 td9fm arboc

 

 

Els Castellers de Vilafranca tenen una doble cita castellera els propers dies. L’objectiu principal és tornar a intentar la Tde9fm que ja van descarregar dissabte passat a Sant Quintí. El següent poble on la volen portar és a l’Arboç, aquest dissabte a la tarda. Els vilafranquins també actuaran demà a la nit al Parc del Tívoli, i tenen la intenció de fer-hi el 3de9f. Així doncs, el repte és doble: estrenar una nova plaça de 9 a Vilafranca i seguir millorant els registres d’aquesta temporada.

 

Dissabte a la tarda, a partir de les 18:00h, els Castellers de Vilafranca actuaran a l’Arboç, acompanyats de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Bordegassos de Vilanova i els amfitrions Minyons de l’Arboç. Els Verds tenen la intenció de descarregar la segona Tde9fm de la temporada i seguir consolidant els castells de 9. Els autocars sortiran de Cal Figarot a les 17:00h.

 

Pel que fa al divendres, els Castellers de Vilafranca començaran assajant a Cal Figarot en l’horari habitual (21:30h), bàsicament practicaran els peus, folres i manilles dels principals castells, i a les 23:30h participaran en els actes de celebració del Barri del Poble Nou al Parc del Tívoli. Els vilafranquins tenen la intenció de completar-hi el 3de9f, entre altres castells, i fer una prova de 3de9 amb folre i agulla. Si s’aconsegueix la fita, serà la primera vegada que es veu un castell de 9 pisos al Parc del Tívoli i, per tant, s’ampliarà el nombre de places vilafranquines que han gaudit un castell de 9. En acabar l’actuació, es repartirà menjar i cervesa per tots els castellers.

 

arboc xxss