Els vilafranquins participaran en el Campus Joan Amades que tindrà lloc a la localitat penedesenca durant el cap de setmana

 Tde9fm Pla de la Seu 2015

 

Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest dissabte a la tarda a Sant Quintí de Mediona, durant el Campus Joan Amades organitzat per l’Ajuntament del municipi. Els vilafranquins han anunciat la intenció de portar-hi el primer castell de Gamma Extra de la temporada, la torre de 9 amb folre i manilles. Els Castellers de Vilafranca es plantegen aquest repte un mes abans respecte a l’any passat.

 

El cap de colla, Toni Bach, ha explicat que per descarregar la torre a Sant Quintí caldrà fer uns bons assajos aquesta setmana, descarregant tres torres de 8 amb folre i fent una bona prova del peu el divendres.

 

L’actuació a Sant Quintí serà dissabte a dos quarts de 7 de la tarda i els vilafranquins estaran acompanyats dels Castellers de Berga. Els Castellers de Vilafranca també han presentat un seguit de diades on participaran pel Penedès, potenciant així la intenció d’actuar a la comarca. La primera actuació del ‘Penedès Verd’ serà la de Sant Quintí. També participaran en les Festes del barri del Tívoli i a l’Arboç, entre altres municipis habituals al calendari dels vilafranquins.