Els vilafranquins van estrenar el 3de8 amb l’agulla i volen fer un Gamma Extra dissabte que ve

 4de9f Sants 2016

 

Els Castellers de Vilafranca van actuar ahir a la tarda a Sants en el marc del Firaentitats del barri barceloní. Els vilafranquins van completar una excel·lent jornada castellera estrenant el primer 3de8 amb l’agulla de la temporada i completant l’actuació amb el 4de9 amb folre i el 3de9 amb folre. Els Verds van acabar la diada descarregant el pilar de set amb folre. Amb aquesta actuació, els Castellers de Vilafranca reafirmen el bon inici de temporada i es plantegen noves fites.

 

L’actuació, que tot i comptar amb quatre colles va ser molt àgil, va servir per consolidar els castells de 9 i treballar noves estructures de cara a reptes superiors. Un d’aquests reptes és el de la setmana que ve. El cap de colla dels Castellers de Vilafranca, Toni Bach, va fer pública la ferma voluntat d’intentar la torre de 9 amb folre i manilles dissabte que ve a Sant Quintí. Aquest objectiu, però, dependrà del volum de castellers que vagin als assajos d’aquesta setmana.

 

Els assajos seran dilluns a les vuit del vespre, dimecres a dos quarts de nou i divendres a dos quarts de deu. La propera actuació dels vilafranquins serà a Sant Quintí de Mediona dissabte que ve a la tarda i el repte dels Verds és portar-hi la Torre de 9 amb folre i manilles, el que seria el primer castell de Gamma Extra de la temporada.

 

3de8a Sants 2016

 

Castellers de Vilafranca – Carrer de Sants:

3de8a (1a ronda)

4de9f (2a ronda)

3de9f (3a ronda)

Pde7f (ronda de pilars)