Els vilafranquins van descarregar el primer 4de9 amb folre de la temporada

 4de9f Fires 2016

 

 

Els Castellers de Vilafranca van participar diumenge al migdia a la diada castellera de les Fires de Maig, a la Plaça de la Vila de Vilafranca. En la diada de diumenge, els vilafranquins van estrenar tres castells: el 4de9 amb folre, el 5de8 i el pilar de set amb folre. A més a més, també van descarregar el 3de9f. Tal com havien anunciat, els Verds van completar la tripleta màgica en una jornada molt àgil i ràpida que només va durar una hora. Abans de començar la diada, a la Plaça de la Vila es va inaugurar la placa que commemora que Vilafranca ja té dues colles de 9 pisos.

 

En acabar la diada, els Castellers de Vilafranca van estrenar la Ronda de Vermut, una iniciativa que pretén institucionalitzar l’espai posterior a les jornades castelleres i crear un bon ambient entre les colles i els seus castellers. Els de la camisa verda van convidar a les altres dues colles vilafranquines a fer el vermut a Cal Figarot. La Ronda de Vermut es realitzarà, amb la col·laboració de ‘Vermut Miró’, després de totes aquelles diades que organitzin els Castellers de Vilafranca: l’aniversari de Cal Figarot (13 d’agost), la de Sant Miquel (25 de setembre) i la de Tots Sants (1 de novembre).

 

La colla vilafranquina actuarà dissabte que ve a Barcelona, acompanyats dels Castellers de Sants, els Castellers del Poble Sec i els Castellers de Sant Cugat. Per preparar la diada, els Castellers de Vilafranca assajaran dilluns, dimecres i divendres en els horaris habituals.

 

Castellers de Vilafranca – Fires de Maig:

5de8 (1a ronda)

4de9f (2a ronda)

3de9f (3a ronda)

Pde7f (ronda de pilars)

 

5de8 Fires 2016

Pde7f Fires 2016