La iniciativa pretén institucionalitzar el context posterior a les diades per millorar la relació entre les colles i els seus castellers 

IMG 2842

 

 

Els Castellers de Vilafranca ha presentat la Ronda de Vermut, una iniciativa posterior a les diades castelleres que organitzin els vilafranquins i que té l’objectiu de fomentar les relacions interpersonals dels membres de les diverses colles. La Ronda de Vermut s’estrenarà aquest diumenge després de la Diada de Fires de Maig, i els Verds convidaran les altres dues colles vilafranquines a Cal Figarot. Els Castellers de Vilafranca també organitzaran la Ronda de Vermut després de les diades de Cal Figarot (13 d’agost), la de Sant Miquel (25 de setembre) i la de Tots Sants (1 de novembre).

 

La idea sorgeix després del Concurs de Tarragona de l’any 2014 i té com a referència el rugby on, després del partit, els jugadors dels dos equips comparteixen les sensacions amb un to cordial. La Ronda de Vermut comptarà amb la col·laboració de Vermut Casteller de Vermuts Miró, fruit del conveni entre la Coordinadora de Castells i l’empresa reusenca.

 

La presentació es va fer ahir a la tarda i va comptar amb la presència del president de la colla, Joan Badell, el cap de colla, Toni Bach, el vicepresident de l’Àrea Institucional, Ulpi Roman, i el vicepresident de la Coordinadora, Jordi Carbonell. Precisament, el representant de la Coordinadora va valorar molt positivament la iniciativa, ja que fomenta els valors castellers.