La presentació del llibre es completarà amb un col·loqui sobre el Concurs del 1972, el primer aconseguit pels Castellers de Vilafranca

llibre concurs

 

 

Cal Figarot acollirà aquest dissabte a la tarda la presentació del llibre 25 edicions del Concurs de Castells de Tarragona. Emocions puntuades. El llibre, escrit per Jordi Andreu i Jordi Suriñach, analitza l’evolució i la transformació del certamen al llarg de tots aquests anys. La presentació serà a partir de les set de la tarda a la seu social dels Castellers de Vilafranca. A continuació, es realitzarà una xerrada sobre el Concurs de l’any 1972, el primer que van guanyar els Castellers de Vilafranca. El col·loqui comptarà amb la presència d’alguns dels protagonistes d’aquella gesta.

 

La presentació del llibre i la posterior xerrada han estat organitzats pel ‘Fòrum Ramonet‘, un espai de dinamització i debat entorn de món casteller impulsat per alguns membres dels Verds. Aquests actes s’emmarquen dins d’un cap de setmana intens, que culminarà diumenge amb la diada castellera de les Fires de Maig.

 

 

llibre concurs cartell