A partir d’ara, els vilafranquins utilitzaran una imatge que té més en comú amb l’escut de la colla  

logotip petit

 Els Castellers de Vilafranca estan presentant en societat aquests dies la nova imatge gràfica de la colla. Aquesta pretén disposar d’una imatge global i assegurar l’òptima reproducció en tots els mitjans, suports i mides. Tindrà diferents aplicacions i substituirà l’actual logotip, l’asterisc. Tot i ser dues coses diferents, l’escut i el nou símbol han d’anar cap a la mateixa direcció i, per aquest motiu, s’ha modificat.

 El treball realitzat per Bildi Grafiks ha sintetitzat el pilar que podem trobar a l’escut dels Castellers de Vilafranca i l’ha millorat anatòmicament, respectant el caràcter i fent-lo més proper. Les aplicacions d’aquesta nova imatge seran diverses, depenent de l’ús que s’hi vulgui donar, l’escut, però, seguirà sent el mateix. Un dels elements distintius que pot cridar l’atenció és la incorporació del casc a la nova imatge. Es tracta, simplement, d’un reflex de la realitat del món casteller i una manera de transmetre els valors de seguretat i confiança.

Les variants de la nova imatge gràfica són múltiples i van des del dibuix complet del pilar amb tot detall (per versions grans) a la simple silueta d’aquest (mides petites).

Aquestes són algunes de les possibles aplicacions de la nova imatge dels Castellers de Vilafranca:

imatge

 

 

imatge 2

imatge 3

imatge 4