La inauguració comptarà amb una diada castellera a la seu social dels vilafranquins

 NAU

 

Els Castellers de Vilafranca inauguraran aquest cap de setmana la primera fase de les obres de Cal Figarot. La celebració serà a la seva seu social i culminarà amb una diada castellera el diumenge a les dotze del migdia, acompanyats dels Castellers de l’Alt Maresme i els Castellers del Prat.

 

Els actes d’inauguració de la primera fase de les obres començaran amb l’assaig general dels Verds el divendres a dos quarts de deu del vespre i, a continuació (a la mitjanit, aproximadament), amb un concert del grup ‘TRES’ a la nau de Cal Figarot. ‘TRES’ és un duet acústic que barreja cançó d’autor amb sons elèctrics de banda de rock. El diumenge, a dos quarts de dotze del migdia, també es retrà homenatge als 4 anys del mandat de Pere Almirall al capdavant dels Verds, amb la descoberta del quadre amb la seva fotografia al costat dels altres excaps de colla.

 

Després de l’actuació de diumenge dels Castellers de Vilafranca i les colles convidades, hi haurà un vermut popular al mateix recinte inaugurat. La primera fase de les obres de Cal Figarot s’ha centrat principalment en la remodelació del pati i la nau, amb la millora de l’espai d’assaig i l’alçada de la nau.