Els Castellers de Vilafranca organitzaran quatre sessions musicals d’improvisació a la seva seu social

 Punts de trobada

 

Els Castellers de Vilafranca tenen la intenció de dinamitzar la seva seu social durant els dies que no hi ha activitat castellera (dimarts i dijous). Així doncs, han presentat un cicle quinzenal de quatre concerts de petit format al bar de Cal Figarot. Sota el nom “MusiCal Figarot. Punts de Trobada”, serà un espai de creativitat musical en el qual, a partir d’una base instrumental tradicional, hi haurà espai per a la improvisació oberta a tothom qui ho desitgi espontàniament. Per tant, seran unes Jam Sessions participatives de música tradicional i amb un ambient distès i relaxat que permetrà gaudir de bona música mentre se sopa a Cal Figarot.

 

“MusiCal Figarot” se celebrarà els dijous a les nou del vespre, cada quinze dies, a partir del 5 de maig al bar de la seu social dels Castellers de Vilafranca. L’origen d’aquesta activitat el trobem al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia ara farà uns 20 anys. Actualment, aquests punts de trobada també se celebren a diferents ciutats catalanes: Sant Cugat del Vallès, alguns indrets de Barcelona, Esplugues de Llobregat, etc.

 

Aquestes són les dates i els músics que passaran per Cal Figarot a partir del 5 de maig.

5 de Maig
 – Marcel Casellas (Contrabaix)
 – Pol Aumedes (Acordió)
 – Pau Puig (Dolçaina)
 
19 de Maig
 – Iu Boixader (Contrabaix) 
 – Marçal Ramón (Acordió)
 – Ivó Jordà (Gralla)
 
2 de Juny
 – Joan Tomàs (Contrabaix)
 – Joan Solana (Teclat)
 – Manu Sabaté (Gralla)
 
16 de Juny
 – Cesc Martorell (Contrabaix)
 – Pau Duran (Guitarra)
 – Arnau Barrios (Violí)