La colla vilafranquina tornarà a actuar a Martorell amb la intenció de seguir treballant els castells de 8

 martorellok

 

Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest diumenge a la tarda a Martorell. Com ja van fer l’any passat, els vilafranquins participaran en la celebració de la Fira de Primavera de la localitat amb la voluntat de seguir la dinàmica positiva iniciada la setmana passada a la Diada del Graller. Els Castellers de Vilafranca volen consolidar els castells de 8 pisos amb solvència i complementar-los amb altres estructures.

 

L’actuació serà diumenge a dos quarts de sis de la tarda (17:30h) a la Plaça de la Vila de Martorell i els vilafranquins hi actuaran en solitari. Els busos sortiran de Cal Figarot a tres quarts de cinc (16:45h) i l’últim assaig abans de la Diada serà aquest divendres a dos quarts de deu del vespre (21:30h).