Els vilafranquins han completat el 3de8, el 4de8 i la Tde8f a la Diada del Graller

 diada del graller tde8

 

Els Castellers de Vilafranca han realitzat aquest migdia la primera actuació de la temporada. La cita ha estat a Vilafranca durant el Dia del Graller i els vilafranquins hi han descarregat els primers castells de vuit: el 3de8, el 4de8 i la Tde8f. A més a més, al actuar en solitari, han aprofitat per completar altres construccions: el 5de7 i el 3de7 aixecat per sota. Per acabar l’actuació, els Verds han descarregat dos pilars de 5 i nou pilars de 4.

 

La Diada del Graller s’ha celebrat a la Plaça Sant Joan de Vilafranca i, un any més, ha permès als penedesencs fer els primers castells de vuit i estrenar gent nova al tronc, folre i pinya. La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà a Martorell, diumenge que ve a la tarda. Aquesta setmana, els Verds segueixen els assajos en l’horari habitual: dilluns a les 20:00h, dimecres a les 20:30h i divendres a les 21:30h.

 

diada del graller 3de8