Els vilafranquins van actuar durant la mitja part del partit que la U.E. Santboiana jugava amb l’Hernani C.R.
tde7 sant boi

 

 

Els Castellers de Vilafranca van descarregar la primera torre de 7 de la temporada. La colla vilafranquina va actuar el passat diumenge al migdia a Sant Boi de Llobregat, durant la mitja part d’un partit que jugava la U.E. Santboiana davant l’Hernani Club de Rugby. A l’inici del matx, els Verds també van acompanyar la sortida dels jugadors al terreny de joc amb dos pilars de quatre.

 

Al finalitzar el partit, els Castellers de Vilafranca va participar en el “tercer temps”, un context on els jugadors de rugby dels dos equips intercanvien sensacions i demostren el fairplay que existeix en aquest esport. La Unió Esportiva Santboiana i els Verds mantenen una estreta relació des del 2010 i les dues entitats tenen la intenció de seguir col·laborant activament.