La colla regalarà dos dorsals de la cursa entre tots aquells que participin en el sorteig
7 cims

 

 

Els Castellers de Vilafranca sortejaran dos dorsals gratuïts per la Marxa “7 cims” que es disputarà a la comarca l’1 de maig. Els que estiguin interessats en el sorteig hauran de fer-ho saber a la colla vilafranquina a través d’un formulari difós per les xarxes socials i al final d’aquest article. El sorteig se celebrarà el pròxim 5 d’abril.

 

Els Castellers de Vilafranca cedeixen habitualment les instal·lacions de la colla pel repartiment de dorsals a tots els participants. La col·laboració amb el Centre Excursionista del Penedès aquest any s’ampliarà i es convertirà en recíproca, ja que, amb el sorteig, els seguidors de la colla tindran l’oportunitat d’aconseguir un dels dorsals gratuïts. Un dels altres acords entre el CEP i la colla penedesenca és la referència visual de la implicació dels Verds en l’organització de la cursa, per exemple, amb la inclusió del seu escut en els cartells promocionals.

 

L’enllaç per omplir el formulari i entrar a sorteig dels dos dorsals gratuïts per la “7 cims” és el següent:

http://ow.ly/ZKb5g