Les guanyadores són alumnes de l’Institut l’Eugeni d’Ors de Vilafranca
joverd 2016 

 

 

Els Castellers de Vilafranca han fet públic quin serà el cartell de l’edició d’enguany del JOVERD. La proposta guanyadora és la que van fer tres alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Eugeni d’Ors, de Vilafranca: Alba Esteva, Aina Lino i Laura Felgueras. El cartell mostra un dels moments del JOVERD de l’any passat, precisament, uns instants previs d’un castell del mateix institut.

 

El jurat, que reunit a principis d’aquesta setmana va decidir quin era el millor cartell, està format per Ricard Rafecas, director del 3de8 i organitzador del Firart; Lluís Masachs, pintor penedesenc, Marc Sadurní, director del ZigZag i Anna Riba, professora i membre de l’equip organitzador del JOVERD. Les guanyadores seran premiades amb merchandising divers dels Castellers de Vilafranca, una subscripció anual al 3de8, productes d’Espai Running i un sopar degustació a “El Coro”.

 

El cartell guanyador ja s’ha començat a distribuir pels diferents centres de secundària que participaran en la setena edició del JOVERD i a alguns dels establiments comercials de Vilafranca.