intercasteller

 La colla vilafranquina serà una de les 32 colles castelleres que participaran en el torneig aquest cap de setmana

Els Castellers de Vilafranca participaran aquest cap de setmana a la 15a edició del Torneig Casteller de Futbol que tindrà lloc a Tarragona. El torneig, que aquest any l’organitza la Colla Jove de Tarragona, es desenvoluparà entre dissabte i diumenge i comptarà amb la representació de 32 colles castelleres diferents. Els de Vilafranca s’enfrontaran en la fase de grups contra els Marrecs de Salt, els Castellers del Poble Sec i els Castellers de la Sagrada Família (grup A). En el cas de participar en les següents fases eliminatòries, l’equip vilafranquí podrà arribar a jugar fins diumenge al migdia, quan tindrà lloc la final del  que també es coneix com a Torneig Intercasteller.

L’equip dels Castellers de Vilafranca vol alçar per cinquena vegada el títl del torneig i col·laborar a crear una bona relació amb les altres colles del món casteller, un dels objectius generals d’aquesta competició.

El Torneig Casteller de Futbol és un acte obert a tot el públic que ho desitgi. De fet, la colla fa una crida a tothom per anar a animar l’equip durant el cap de setmana amb samarretes i bufandes identificatives. Dissabte a les vuit del matí sortirà un autobús des de l’estació d’autobusos de Vilafranca per anar cap a Tarragona a recolzar els participants i tornarà diumenge després de l’entrega de premis (16:30h).

Els responsables de la colla que organitzen aquesta sortida demanen que, en la mesura del possible, els castellers que vulguin utilitzar l’autobús -o tinguin qualsevol altre dubte- ho confirmin a algun dels següents telèfons mòbils:

– Joan Milà: 677 808 407

– Èrica Obiols: 687 636 951

– Alba Obiols: 690 106 626

– Gerard Martorell: 676 41 31 94