assaig2
L’equip tècnic aplicarà notables canvis en la dinàmica dels assajos que començaran la setmana que ve

 

Els Castellers de Vilafranca començaran els assajos generals aquest dilluns dia 22 per preparar la temporada 2016. L’equip tècnic ha preparat una sèrie de modificacions en el desenvolupament dels assajos per tal de fer-los encara més eficients i poder preparar els reptes que es plantegin al llarg d’aquest any. Una de les principals diferències amb altres temporades serà que tots els castellers -independentment de la seva posició habitual- participaran activament durant tot l’assaig. Així doncs, hi haurà més d’una prova simultàniament, un fet que permetrà agilitzar i rendibilitzar el temps utilitzat.

A partir de dilluns, l’equip tècnic dels Castellers de Vilafranca plantejarà una reorganització dels mètodes d’assaig, que buscarà establir nous mètodes com el treball en barres o la tecnificació dels membres del peu, folre i manilles.


Els assajos generals seran el dilluns 22 (a les 20h), el dimecres 24 (a les 20:30h) i el divendres 26 (a les 21:30). La tècnica de la colla ja ha anunciat que durant l’assaig del divendres es faran les primeres proves de castells de 9.