masia bara 280

Els Castellers de Vilafranca organitzaran aquest taller on també participaran alguns infants de l’Hospital Sant Joan de Déu


Uns 50 joves de diferents categories i disciplines del Futbol Club Barcelona realitzaran aquest divendres un taller de castells a Cal Figarot, la seu social dels Castellers de Vilafranca. L’experiència constarà d’una immersió total en el món casteller, tant per conèixer què significa com per experimentar-ho en primera persona. El taller també tindrà un vessant solidari, ja que servirà per donar a conèixer el projecte ‘#ValorsMasia’ impulsat per La Masia i que lluita contra el càncer infantil. En el taller també hi participaran deu infants i joves de l’Hospital de Dia de l’àrea oncològica de Sant Joan de Déu.


La Masia del Futbol Club Barcelona pretén aconseguir 142.816 € -tants com socis té el club- per destinar a la investigació i els Castellers de Vilafranca hi col·laboraran amb la realització del taller i la difusió del projecte.


La relació entre La Masia i els Castellers de Vilafranca ve de lluny. La colla vilafranquina ja va participar en l’acte d’inauguració de les noves instal·lacions i el club ja va realitzar un taller similar al que s’impartirà divendres. En la col·laboració de divendres, doncs, s’hi afegeix un component solidari a aquesta relació entre el club català i la colla penedesenca.