De l’1 al 15 de gener es podran presentar les candidatures a Cap de Colla, President i resta de membres de la Junta Directiva dels Castellers de Vilafranca. El 5 de febrer se celebrarà l’Assemblea General Extraordinària.

 

A principis de 2016, l’equip format per Pere Almirall i Jou Cabré tanquen un cicle exitós de 4 anys al capdavant dels Castellers de Vilafranca. Així doncs, és el moment de renovar el Cap de Colla, el President i la resta de membres de la Junta Directiva i Tècnica. El proper 5 de febrer, l’assemblea de la colla elegirà un nou tàndem de Cap de Colla i President per tripular la colla durant les properes 4 temporades.

Aquest dimecres 23 de desembre, els Castellers de Vilafranca han fet pública la convocatòria de presentació de candidatures i el calendari previst per a la renovació de la Junta. De l’1 al 15 de gener a les 12 del migdia es podran presentar les candidatures. El  17 de gener es reunirà la Comissió Gestora de la colla, formada pel Consell de Savis (Caps de Colla i Presidents). Divendres 29 de gener se celebrarà l’Assemblea General anual Ordinària, que servirà per tancar el mandat de 4 anys de l’equip dirigit per Pere Almirall i Jou Cabré. Just una setmana després, el 5 de febrer, se celebrarà l’Assemblea General Extraordinària d’elecció de nova Junta Directiva.