Jordi Viadiu, Sílvia Sabaté, Ramon Perelló, Juan Rodríguez i Eva Acedo són distingits amb el màxim reconeixement dins la colla. La Societat Cultural i Recreativa de la Bisbal del Penedès, premi Fidelitat Castellera.

 

 

Dissabte 14 de novembre, durant el Sopar de la Colla dels Castellers de Vilafranca, es va fer entrega del màxim reconeixement que pot tenir un casteller dins la colla: els Socarrel. Aquest any, els reconeixements han estat per Jordi Viadiu, Sílvia Sabaté, Ramon Perelló, Juan Rodríguex “Juanin” i Eva Acedo. També es va atorgar el premi Fidelitat Castellera a la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca, de la Bisbal del Penedès, pel seu suport a la colla durant tots aquests anys. També per ser la principal impulsora d’una de les diades més tradicionals de l’agost casteller i haver ajudat a arrelar la tradició castellera al seu poble. Durant el sopar, el president i cap de colla, Jou Cabré i Pere Almirall, van fer els seus parlaments i un balanç dels 4 anys al capdavant dels Castellers de Vilafranca. A més, també es va fer el tradicional reconeixement a la canalla de la colla.

 

Jordi Viadiu Sans: va entrar a la colla el 1994. Sempre ha estat un casteller del peu i amb ganes d’ajudar als castellers del seu voltant. Col·laborador any rere any de l’Àrea Social de la colla.

 

Sílvia Sabaté i Albornà: va entrar a la colla el 1994. Castellera molt polivalent que ha ocupat moltes posicions diferents. Tant al tronc com de crossa a la pinya, al folre i a les manilles. Parella i mare de castellers.

 

Ramon Perelló i Rodríguez: va entrar a la colla a mitjan dels anys 70. Va ser membre de la junta de l’antic patronat dels Castellers de Vilafranca. Casteller del peu i pare de tres castellers.

 

Juan Rodríguez Romillo, ‘Juanin’: va entrar a la colla als anys 80. Persona carismàtica i molt popular dins la colla.

Eva Acedo i Bueno: va entrar a la colla a principis dels anys 90. Castellera de tronc, va començar essent canalla i va anar baixant de pisos. En el seu currículum hi ha castells com la torre de 9 amb folre i manilles, el 5 de 9 amb folre, la torre de 8, el 3 de 10 amb folre i manilles i la primera torre de 9 amb folre de la història. En els últims anys ha format part de l’equip de canalla.