Els Castellers de Vilafranca posaran punt final a aquesta temporada 2015 amb el Sopar de la Colla, que reunirà a més de 600 persones el proper dissabte 14 de novembre.

Aquest serà l’últim gran acte social de la temprada, una bona ocasió per celebrar la millor actuació aconseguida mai a la història, els èxits assolits enguany i homenatjar a canalla i castellers. La vetllada començarà a les 9 del vespre, quan s’obrin les portes de la nau de Cal Figarot, perquè castellers, acompanyants i convidats vagin entrant.

Es donarà inici al sopar i, un cop finalitzat, serà el torn de la part més institucional. Vídeos de diferents moments de l’any i el resum de la temporada s’intercalaran amb els parlaments de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i del president i del cap de colla dels Castellers, Josep Cabré i Pere Almirall, que posaran fi als seus 4 anys de mandat. A més, també es farà un petit homenatge a la canalla de la colla i s’atorgarà el premi Fidelitat Castellera. Finalment, s’atorgaran els premis Soca-rel – la màxima distinció que pot rebre un casteller amb camisa verda – a castellers o castelleres destacats per la seva trajectòria dins la colla.

Una vegada es doni per acabat el sopar, al voltant de quarts d’1 de la matinada, la festa continuarà al local dels Verds. El ball, que està obert al públic en general, també serà a la nau de Cal Figarot.