Els Castellers de Vilafranca descarreguen el 3 de 9 amb folre a Shanghai

2015-11-07T14:47:17+01:007 Novembre 2015|Notícies castelleres|0 Comments

Els vilafranquins principals protagonistes de la festa catalana del darrer acte de la Barcelona Catalonia Culture Week.

Darrer dia d’actuacions a Shanghai. Avui  era el torn de la Barcelona Catalonia Fest tancament de luxe de la Barcelona Catalonia Culture Week que s’ha celebrat al hall d’entrada principal del Yueda 889 Plaza un dels més importants centre comercials del centre de la ciutat.

Els verds han actuat en dues ocasions. Al matí ho han fet en un espai encerclat, obligats per les autoritats, que no era del gust ni dels castellers ni dels molts catalans i espanyols, majoritàriament joves estudiants, presents que volien gaudir i col•laborar amb els castellers.

Hi han descarregat amb molta suficiència el 4d8, td8f, 3d8 i pd5 amb senyera junt a 3 pd4.
A la tarda en un ambient encara més gran i espectant, els Castellers de Vilafranca, que han aconseguit fer participar a tots els que en tenien ganes han assolit el castell de nou.
Després de fer el 4d8, han descarregat el primer 3d9f que es pot veure a la ciutat de Shanghai. El tercer que es veu a la Xina. En aquest cas a més és el segon dels verds a l’Àsia, ja que l’any 2011 el van completar a Thane -l’Índia-  han tancat l’actuació amb la td8f i un pd5 amb senyera junt a tres pd4. Els verds tancaven cinc dies intensos de castells amb l’himne de la colla i l’alegria de la feina ben feta.

 

 

 

La festa també ha comptat amb gastronomia catalana i d’altres com el cantant de folk Albert Pastor i el grup de rumba catalana La Màlaga.

Deixa un comentari