Dia intens dels Verds a l’escola GreenTown de Hangzhou i la seu d’Antex a Dequing.

 

 


De bon matí els Castellers de Vilafranca s’han desplaçat a la ciutat de Hangzhou, que té 7 milions d’habitants, a uns 200 quilòmetres de Shanghai per tal de visitar l’escola GreenTown. Un centre d’ensenyament de primària i secundària de 3000 alumnes, que han vist aixecar els castells del Verds.
L’escola ha agraït la visita dels castellers amb els aplaudiments i l’emoció dels joves alumnes i el lliurament de diversos records.
Pel que fa a castells han descarregat el 4d7a, 4d8, 3d8, 4d7 i 4p4.

Després de l’actuació i el dinar a l’escola GreenTown, els vilafranquins han fet turisme pel llac de Hangzhou, un dels llocs més emblemàtics de la zona.
A la tarda s’han desplaçat a Dequing, a la seu de l’empresa tèxtil Antex on han visitat els Xiquets de Hangzhou, la colla castellera xinesa sorgida l’any 2010 arran de l’Exposició Universal de Shanghai i l’actuació de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. La rebuda dels castellers xinesos als vilafranquins ha estat espectacular i en tot moment han mostrar la seva hospitalitat i simpatia.

El pati central de la colònia tèxtil, ha estat el marc de l’actuació de les dues colles. Els Xiquets de Hangzhou han aixecat amb facilitat el 3d7a, 4d7, td6 i 5pd4. A més, han fet una sòlida prova d’assaig de 3d8 fins a dossos del qual han consultat alguns detalls tècnics de la pinya amb la tècnica vilafranquina.
Els Castellers de Vilafranca han efectuat una actuació de castells de vuit. 4d8, td8f, 3d8 i vd5 que s’han completat amb solvència. Les dues colles també han aixecat un 4d7 de germanor.

La jornada s’ha tancat amb cordialitat i ambient festiu entre els castellers de les dues colles.