La diada començarà a les 12 del migdia. A les 11 els vilafranquins realitzaran la tradicional fotografia de la colla a la Plaça Jaume I.

 

 

Ahir es va celebrar a la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, el sorteig per determinar l’ordre d’actuació a la Diada de Tots Sants del proper diumenge 1 de novembre. Tal com va estipular el sorteig, els amfitrions, els Castellers de Vilafranca, seran els encarregats d’obrir plaça. Els segons en actuar seran els Capgrossos de Mataró i, després, els Castellers de Sants. Tancaran ronda els Xiquets de Tarragona.

L’actuació començarà puntualment a les 12 del migdia a la Més Castellera, la Plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès. Tot el matí, però, estarà farcit d’actes pels de Cal Figarot. A les 9 del matí hi haurà les habituals matinades i, a partir de dos quarts de 10 del matí, esmorzar popular a la nau de Cal Figarot. A les 11 hi haurà la tradicional fotografia de la colla a la Plaça Jaume I, just al costat de la Basílica de Santa Maria.

Un cap finalitzada la Diada de Tots Sants, hi haurà dinar a Cal Figarot i, al voltant de dos quarts de 8 del vespre, concert de Miquel del Roig, també al local dels Castellers de Vilafranca.

Comença, doncs, el compte enrere per posar el punt i final, castellerament, a la temporada 2015. Una temporada on els Castellers de Vilafranca han aconseguit grans castells, però que es plantegen pel proper 1 de novembre acabar tota la feina feta aquest any. Per això, és fonamental l’última empenta als assaig i aconseguir un bon gruix de camises per fer bones proves de cara a diumenge. Dimecres l’assaig general serà a les 9 del vespre i divendres, últim assaig de la temporada, a dos quarts de 10 de la nit.