Del 2 al 8 de novembre, 200 castellers i castelleres actuaran en alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat.

 

 

Després de molts mesos treballant-hi, els Castellers de Vilafranca faran les maletes i viatjaran a Xangai del 2 al 8 de novembre. L’expedició vilafranquina estarà formada per 200 castellers i castelleres de totes les edats, que marxaran just l’endemà de tancar la temporada amb la Diada de Tots Sants. Visitaran alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat i de tota la regió, participaran a la ‘Barcelona Catalonia Culture Week’ i coneixeran i actuaran amb els Xiquets de Hangzhou.

Aquest viatge serà un dels més llunyans que hagi fet mai la colla. Al costat d’altres viatges com els de Xile, la Índia i Nova York, serà de nou un viatge molt mediàtic i, de ben segur, amb molt ressò internacional.

Hi ha programades diverses actuacions al llarg de la setmana. Dimecres 4 de novembre actuaran juntament amb els Xiquets de Hangzhou a la Universitat Tongji de Xangai i, l’endemà, es desplaçaran fins a Hangzhou per conèixer la seu de l’empresa Antex i local dels Xiquets. El dia 6 arribarà la fotografia del viatge, quan els penedesencs actuïn en un rooftop de Xangai per celebrar l’aniversari de l’agermanament de Xangai i Barcelona. Dissabte 7 de novembre serà el dia principal de la Setmana Catalana a Xangai, la ‘Barcelona Catalonia Culture Week’. Al llarg de tot el dia, els Castellers de Vilafranca hi realitzaran diverses actuacions.

Els Castellers de Vilafranca han estat preparant aquest viatge al llarg de tota la temporada. Un viatge que finalment ha estat possible gràcies a la col·laboració de diverses empreses privades i institucions, com són Torres, La Xarxa, Banc Sabadell, Caves Mas Tinell, Sia Biosca, Autocars Penedès, l’Ajuntament de Vilafranca i la Diputació de Barcelona.