Com és habitual, els Verds actuaran per darrer cop abans de la Diada de Tot Sants a Sitges, a la Diada de la Colla Jove dels

Castellers de Sitges. Enguany, l’actuació torna a ser a la tarda, a les 18h del dissabte a la plaça del Cap de la Vila. Juntament amb els amfitrions, actuaran amb els Castellers de la Vila de Gràcia, a diferència d’altres anys. Els busos sortiran a les 16:45h de davant de Cal Figarot.

 

 


Aquesta és l’última actuació abans de Tot Sants, una de les diades més importants per la colla on aquest any els de la camisa verda es planteja grans objectius. Per això, és molt important la presència de tots els castellers a la diada d’aquest dissabte i als assajos que resten per acabar la temporada. El programa previst pels vilafranquins aquest cap de setmana anirà subjecte a l’assaig d’aquest divendres, però serà una actuació clau per acabar de perfilar castells de cara a Tot Sants.