Nous avantatges pels socis de la colla

2015-10-21T20:47:07+01:0021 Octubre 2015|Notícies castelleres|0 Comments

A partir d’ara, els socis i sòcies dels Castellers de Vilafranca tenen nous avantatges. Ara, tingues els teus ulls ben cuidats!

 

 

Es tracta de descomptes per visites a la Clínica Oftalmològica del Penedès, a la Rambla de la Girada 97, a Vilafranca. És una clínica que coneix bé els riscos que corren els ulls i la incomoditat de dur ulleres quan es fan castells. Per això, ofereixen a tots els socis i sòcies dels Castellers de Vilafranca unes condicions exclusives, úniques i intransferibles.

 

– 50% de descompte en una revisió oftalmològica de les principals estructures dels ulls (30€). Aquesta revisió inclou: historial clínic complert, graduació de la vista amb examen optomètric, mesura de la tensió intraocular, diagnòstic de cataractes i altres dolències i exploració de la retina i examen a fons d’ull.

 

– Entrega gratuïta del Carnet Familiar de la COP perquè gaudiu tota la família de descomptes de fins el 20% en visites, proves, tractaments i intervencions com: cirurgia làser per a la correcció de la miopia, hipermetropia i astigmatisme; cirurgia de cataractes; correcció definitiva de la vista cansada amb implantació de lents intraoculars multifocals.

 

Per tal de gaudir de tots aquests avantatges com a socis i sòcies dels Castellers de Vilafranca a la Clínica Oftalmològica Penedès, és imprescindible presentar el carnet de soci de la colla.

Deixa un comentari