La Xarxa al costat de les principals colles castelleres


La Xarxa de Comunicació Local i els Castellers de Vilafranca han signat un conveni de col·laboració que té com a objectiu fomentar una de les manifestacions de cultura popular més rellevant de Catalunya. Els castellers vilafranquins es comprometen a incorporar la imatge de La Xarxa en la seva camisa d’assaig, en els locals, a la web,  al material de comunicació que editi la Colla, a més d’una actuació castellera i de la cessió dels drets televisius de la mateixa.

 

La Xarxa és un referent per al món casteller. La retransmissió integra de les principals jornades castelleres de la temporada per part de les televisions de proximitat les han consolidat com una finestra molt valorada tant pels castelleres com per l’audiència en general. Una mostra d’això, ha estat l’acord signat amb TV3 per a la retransmissió conjunta de les 6 jornades més significatives del calendari casteller.


Patrocinar la cultura popular catalana és una de les línies estratègiques de La Xarxa, en aquest sentit s’ha apostat clarament per ser-hi al costat d’una de les més rellevants i significatives: els castells.
Aquest acord de patrocini va més enllà, vol aplegar les colles castelleres més importants del país.