La Diada del Mercadal de Reus va tornar a demostrar la bona forma de la colla descarregant en primera ronda el 3de9 amb folre i agulla, que ja és el cinquè de l’any. A continuació la torre de 8 sense folre havia de ser l’objectiu més ambiciós de la tarda pels de Pere Almirall, però amb terços col·locats es van veure obligats a baixar-la per indecisió d’un dels components del pom de dalt. Acte seguit, el 3de9 amb folre va ser l’escollit per completar la segona ronda i es va saldar l’actuació amb la torre de 9 i el pilar de 8 amb folre i manilles, la desena i el novè de l’any respectivament,  fent encara més gran el rècor d’aquestes construccions en una mateixa temporada.

L’activitat als assaigs no descansa a Cal Figarot malgrat el cap de setmana vinent donin una petita treva a la seva temporada que donarà pas als darrers compromisos de l’any, on visitaran Montserrat i Sants el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre,  el 24 d’octubre a la diada de la Colla Jove de Sitges per tancar la temporada a l’1 de novembre a la diada de Tots Sants de la colla, viatge a Shangai a banda.