Rècord de participació a la Pedalada Verda

2015-09-26T20:14:19+01:0026 Setembre 2015|Notícies castelleres|0 Comments

Aquest dissabte 26 de setembre s’ha celebrat un any més la ja típica Pedalada Verda, que ha comptat amb més de 600 participants enguany.

 

Any rere any, la passejada popular organitzada pels Castellers de Vilafranca, la coneguda Pedalada Verda, es converteix en un acte marcat del calendari durant el mes de setembre a la capital del Penedès. L’edició d’enguany, que ha tingut lloc aquest dissabte dia 26 de setembre, ha reunit més de 600 persones, entre infants i adults, que han recorregut els carrers de Vilafranca enmig d’un ambient festiu, i sobretot, sostenible.

 

Com cada any, la pedalada estava organitzada amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Segura i Sostenible, que pretén conscienciar la ciutadania sobre l’ús dels mitjans de transport sostenibles.

La Pedalada Verda ha tingut com a punt de sortida i arribada la Rambla Sant Francesc. Una vegada tots els participants han completat el circuit, han pogut gaudir d’una xocolatada popular, a més del repartiment de premis i el sorteig d’una bicicleta.

Deixa un comentari