Arriba una nova edició de la Pedalada Verda, la passejada popular amb bicicleta que cada setembre omple els carrers de Vilafranca

 

 

Els Castellers de Vilafranca organitzen el proper dissabte 26 de setembre una nova edició de la Pedalada Verda, activitat en motiu de la setmana de Mobilitat Sostenible i Segura , que aquest any se celebrarà de l’11 al 18 d’octubre. Enguany, el lema de la setmana és “Tria. Canvia. Combina”.

 

Com ja va essent habitual en els últims anys, els Castellers de Vilafranca col·laboren amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura organitzant la Pedalada Verda. La passejada popular començarà a les 5 de la tarda des de la Rambla Sant Francesc, i després d’un recorregut pels carrers de Vilafranca, tornarà a la mateixa rambla, on hi haurà una xocolatada per a tots els participants i el sorteig d’una bicicleta i altres obsequis.

 

Es recomana a tots els participants l’ús de casc i també se’ls anima a vestir una samarreta verda o a lluir algun motiu de color verd.